نکاتی مهم در مورد سیم کشی دوربین مدار بسته


نکاتی مهم در مورد سیم کشی دوربین مدار بسته

در این مقاله قصد داریم درباره سیم کشی صحبت کنیم. نکاتی مهم و حائز اهمیت در این زمینه وجود دارد که در ادامه ذکر خواهد شد.

بزرگترین موضوع و نکته در هنگام شروع کابل کشی :

اگر از توپ و قرقره کابل استفاده می کنید این نکته را برای همیشه به خاطر داشته باشید که هنگام باز کردن کابلها از دور حلقه موجود، کابلها دارای تاب دایره ای شکل خواهند شد وبرای باز کردن این تاب دایره ای شکل اغلب به مشکل خواهید خورد و کابلها دچار گره خوردگی خواهند شد. بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل،استفاده از ابزار های موجود در بازار که مکانیزم بسیار ساده ای دارند ، مانند شکل زیر :

اگر این ابزار ها در دسترستان نیست بهترین راه ، عبور یک لوله فلزی یا چوب مقاوم از سوراخ موجود در وسط قرقره کابل است به طوری که دوطرف این لوله یا چوب را روی یک سکو یا ارتفاع قرار دهید به شکلی که قرقره بتواند به راحتی بچرخد. با اینکار دیگر مشکل حلقه حلقه شدن و گره خوردن کابلها را نخواهید داشت.

 

 

در مرحله بعدی، توجه داشته باشید که به تعداد دوربین های موجود در پروژه برای کابلها نام گذاری و شماره گذاری کنید. به عنوان مثال در یک پروژه 8 دوربین دارید از دوربین شماره یک به این شکل نام گذاری کنید: C1-C2-C3-C4-….. در اینجا C نشانگر Camera خواهد بود، ولی شما می توانید از هر عدد و کاراکتر دلخواه برای نام گذاری استفاده کنید.

 

توجه داشته باشید حداقل یک متر از ابتدای کابل و یک متر از انتهای کابل عقب تر شماره و نام کابل را با یک برچسب به دور کابل بچسبانید. برای تهیه برچسب مناسب از چسب کاغذی نیز می توانید استفاده کنیدو با خودکار روی آن شماره و علامت مورد نظر را بنویسید.

نکته مهم

برای اینکه در طول مسیر سیم کشی و عبور کابل از نقاط مختلف، برچسب ها کنده نشود می توانید از یک چسب نواری شیشه ای معمولی استفاده کنید و روی آن یک یا دو دور بچسبانید تا هم شماره دیده شود و هم از کاغذ برچسب محافظت شود.

اهمیت شماره و نام گذاری کابلها:

این کار به این دلیل انجام میشود که هر زمان در طول مسیر کابلکشی به نقطه مورد نظر هر دوربین رسیدید به راحتی کابل مورد نظر را از میان دسته کابلها بتوانید پیدا کنید. همچنین در این سر کابلها هنگام زدن فیش های BNC یا سوکت شبکه می توان از همان ابتدا ترتیب دوربین ها را به درستی پشت دستگاه متصل کرد، این کار موجب می شود که بعدها در طی گذشت زمان برای چینش تصاویر و جابجایی سوکت ها از پشت دستگاه به مشکل نخورید.

چسب زدن کابلها:

به خاطر داشته باشید چسب برق یک وسیله مصرفی است. بعضی از دوستان به صرفه جویی آن بسیار اعتقاد دارند اما با مصرف چند حلقه چسب بیشتر نتیجه کار بهتر و سهولت در نصب و کوتاه شدن زمان را خواهید داشت.

دقت داشته باشید که طریقه صحیح چسب زدن کابلها به این شکل خواهد بود که هنگام دسته کردن چند کابل در کنار هم و برای عبور از لوله برق یا لوله های فلکسیبل – خرطومی فلزی ،  باید برای نظم کابلها و گره نخوردن آنها، دسته کابلها را با استفاده از کمک یک نفر دیگر به دست بگیرید و طرف دیگر با کشش دسته کابل ها به سمت خود، شکم و انحنای آن را بگیرد. در این زمان شما با فاصله دومتر، دو متر دسته کابل ها را چسب می زنید. برای اینکار یک دور چسب کافی می باشد.

در مرحله بعد برای عبور کابلها به داخل لوله فلزی معمولا مشکل وجود ندارد و کابلها با همان چسب های موجود به راحتی از لوله های فلزی عبور میکند ، اما در مواقعی که نیازمند هستید که کابل ها از داخل لوله های فلکسیبل عبور داده شود ، پس از عبور قسمتی از کابل باید به محض رسیدن به هر چسب آن را باز کنید و قسمت بعد را به داخل لوله هدایت کنید و تا چسب بعدی دوباره این کار را تکرار کنید دلیل باز کردن چسب ها این است که چون لوله های خرطومی انعطاف دارند در هنگام عبور دسته کابل های چسب خورده ، کابل ها کشیده می شود و باعث ایجاد برآمدگی و حجیم شدن تعداد کابلها می شود ، که این امر باعث می شود که دیگر کابل ها از داخل لوله عبور نکند و به اصطلاح قفل شود. این موضوع در اکثر موارد باعث پاره شدن و زخمی شدن کابل ها شده و یا لوله فلکسیبل خرطومی را خراب میکند.

  1. دوربین مدار بسته هایک ویژن
  2. دوربین مدار بسته
  3. قیمت دوربین مدار بسته
  4. خرید دوربین مدار بسته

هزینه تعمیر آسانسور بر عهده مالک است یا مستاجر؟


ساختمان نشین شدن نیاز به تغیر سبک زندگی و تغیر عادت های قدیمی دارد به همین خاطر قوانین برای ساختمان نشینی وضع و افراد ملزم به انجام آن شدند تا بتوانند در کنار یکدیگر زندگی آرام تری داشته باشند و با همسایگان خود به مشکل بر نخورند.

این قوانین شامل رعایت حق همسایگان، رعایت نظافت ساختمان، پرداخت شارژ ساختمان و… است؛ در این میان همواره بر سر پرداخت هزینه سرویس و نگهداری آسانسور و هزینه تعمیر آسانسور میان ساکنین اختلافات وجود داشته است. در این مقاله می خواهیم به این موضوع می پردازیم که آیا هزینه تعمیر آسانسور مستاجر بر عهده خود مستاجر است یا باید توسط صاحب خانه پرداخت شود؟ آسانسور مانا قصد دارد به این مقوله بپردازد.

طبق قوانین موجود در این زمینه پرداخت هزینه های تعمیری یا دیگر هزینه ها بر طبق یکسری تقسیم بندی هایی انجام می شود که قانون در این مورد به صورت واضح توضیح داده است. در همه ساختمان ها بعضی هزینه های جاری مثل پول آب، گاز در صورت مشاع بودن، هزینه برق مشاع، حقوق و حق الزحمه سرایدار، هزینه نظافت مشاعات ساختمان، هزینه سرویس و نگهداری آسانسور و… وجود دارد که برای پرداخت این هزینه ها مبلغی به عنوان شارژ ساختمان تعیین می شود که همه ساکنین ملزم به پرداخت آن می باشند.

در زمان اجاره ملک، مستاجر از همه امکانات ساختمان در زمان اجاره استفاده می کند و پرداخت شارژ ساختمان که شامل هزینه سرویس و نگهداری آسانسور هم است برعهده مستاجرین است.

علت خرابی آسانسور چیست؟

آسانسور که دستگاهی دارای سیر تکاملی و تاریخچه جالب است، تنها یک جعبه نیست. اگر آن را بیش از یک جعبه می دانید و کنجکاو هستید که بخش های اصلی و تشکیل دهنده یک آسانسور چیست و چگونه کار می کند، باید نگاهی به موارد زیر بیاندازید. بخش های اصلی آن عبارت هستند از:

  •  یک یا چند کابین (همان جعبه های فلزی) که ما را پایین و بالا می برند؛
  • وزنه های متعادل کننده این کابین ها؛
  • یک موتور الکتریکی که کابین ها را بالا و پایین می کشند و شامل یک سیستم ترمز می باشند؛
  • یک سیستم مشتمل از کابل های فلزی قوی و قرقره هایی که میان کابل ها و موتور ها حرکت می کنند؛
  • سیستم های امنیتی گوناگون که درصورت خرابی یک کابل مسافران را حفظ می کنند؛
  • و یک سیستم کنترل الکترونیکی که کابین ها را برحسب یک الگوریتم آسانسور به طبقات درست هدایت می کند (البته در ساختمان های بزرگ)؛ به این ترتیب می توان اطمینان داشت که افراد با سرعت و به راحتی، به مقصد مورد نظرشان می رسند.
  • این مورد آخر خصوصا برای آسمان خراش ها در ساعات اوج استفاده بسیار حایز اهمیت است. سیستم های هوشمند و امروزی طوری طراحی می شوند که در ابتدای روز بیشتر افراد را بالا ببرند و در آخر روز بیشتر به پایین بیاورند.

آیا ساکنین طبقه همکف و اول باید هزینه سرویس و نگهداری آسانسور را بپردازند؟

با بالا رفتن بعضی از هزینه ها در مورد سرویس آسانسور در بسیاری از مجتمع های مسکونی، ساکنین طبقه همکف و اول بر سر پرداخت هزینه سرویس و نگهداری آسانسور اختلاف دارند و بر این اعتقاداند که به علت استفاده کم و یا استفاده نکردن آن ها از آسانسور نباید هزینه سرویس و نگهداری آسانسور   https://asansormana.com/    را بپردازند.
اما طبق ماده 23 قانون تملک ساختمان ها در مورد قوانین استفاده از آسانسور، اعتراض ساکنین طبقه همکف و اول مبنی بر عدم پرداخت هزینه های مربوط به علت استفاده نکردن از آن، قابل پذیرش نیست و همه ساکنین ملزم به پرداخت هزینه سرویس و نگهداری آسانسور می باشند حتی واحد هایی که در بیشتر ایام سال خالی و بلا استفاده می باشند ملزم به پرداخت شارژ آسانسور و در آخر هزینه سرویس و نگهداری آسانسور می باشند.

در مورد هزینه های جاری و جزئی که یک مجتمع مسکونی می تواند داشته باشد صحبت کردیم و دریافتیم که شارژ ساختمان هزینه سرویس و نگهداری آسانسور را هم شامل می شود و باید مستاجر به صورت ماهانه آن را پرداخت کند. حال در مورد هزینه های کلی و اساسی صحبت می کنیم که تعمیر و نگهداری آسانسور مستاجر هم شامل آن می شود.

پرداخت هزینه تعمیر و نگهداری آسانسور مستاجر بر عهده کیست؟

همه قطعات مکانیکی و غیر مکانیکی که در آسانسور استفاده شده با گذشت زمان و استفاده مستمر از آن دچار فرسودگی می شود و آن کارایی که سابق داشت را دیگر ندارد. آسانسور حتی با وجود استفاده از خدمات سرویس و نگهداری حرفه ای و منظم، قطعات آسانسور دچار فرسودگی شده و نیاز به تعمیر و یا تعویض پیدا می کنند، که هزینه تعمیر آسانسور میان همه ساکنین ساختمان تقسیم می شود؛ حال این سوال ایجاد می شود که آیا پرداخت هزینه تعمیر آسانسور بر عهده مالک است یا مستاجر؟

از آن جا که تعمیر و نگهداری آسانسور مستاجر جز تعمیر کلی و اساسی ساختمان به حساب می آید پس در مورد پرداخت این هزینه ها مسئولیتی متوجه مستاجر نیست. به عبارتی باید درباره این از سوالات پاسخ داد که تعمیر و تعویض قطعات مهم و اساسی آسانسور باعث افزایش ارزش آسانسور و در آخر افزایش ارزش ملک می شود پس پرداخت هزینه تعمیر آسانسور بر عهده مالک است.

همینطور هزینه های مربوط به تزئنات داخلی کابین آسانسور و بازسازی آسانسور برعهده مالک است. اشاره کنیم که اگر خسارت بر آسانسور وارد شود که به علت بی توجهی مستاجر و یا بستگان ایشان ایجاد شده باشد نه تنها پرداخت هزینه بر عهده مالک نیس بلکه مستاجر باید خسارت کامل تعمیر و یا تعویض قطعه معیوب را بپردازد.

منبع : https://asansormana.com/

انواع درب لیزری ( برش لیزری و آهنی


انواع درب لیزری ( برش لیزری و آهنی )

همانطور که میدانید، صنعت حفاظ و نرده سازی در ایران پیشرفت بالایی داشته است و به یک صنعت مجزا تبدیل شده که به صنعت تولید گل نرده و همچنین درب های لیزری ویلایی معروف است. این صنعت در ایران پیشینه ای قدیمی دارد. در زمانی های قدیم با ریخته گری و همچنین شکل دادن به آهن انواع درب ها از جمله درب های ویلایی ساخته می شد اما امروزه این کار توسط کارگاه ها و کارخانه های بزرگ صنعتی انجام می شود. در زمان های گذشته برای اینکه بتوانند درب های ویلایی را بسازند ابتدا میله های آهنی را در کوره های بزرگی قرار می دادند تا آب شوند و گداخته شوند. این کار برای ساخت درب های ویلایی هم انجام می شود.

ساخت درب لیزری ( برش لیزری و آهنی )

ساخت درب لیزری ( برش لیزری و آهنی ) هم مانند ساخت انواع درب های فرفورژه در زمان های قدیم به طرق مختلفی انجام می شده است. زمانی که فلزات را درون کوره هایی می ریختند تا آب شوند، با درآوردن آن ها و کوبیدن این نوع فلزات مقاومت و خشکی آن ها کمتر می شد و در نهایت امکان جلادهی در آن ها فراهم می شده است. در نهایت افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند قادر بودند تا نقش های پرپیچ و خمی روی آن ها پیاده کنند که از جمله آنها می توان به طراحی های اسلیمی اشاره کرد.

در نهایت، فلزاتی که گرام قیمت بودند به آسانی بازسازی و به هم متصل می شدند که با تغییر شکل آن ها در واقع درب لیزری ( برش لیزری و آهنی ) از آن ها ساخته می شد. شاید در گذشته مانند امروز در ساخت این نوع درب ها تنوع وجود نداشته است اما امروزه با تکنولوژی های پیشرفته ای که در این زمینه وجود دارد، انواع درب لیزری ( برش لیزری و آهنی ) فرفورژه در طرح ها و رنگ های مختلف ساخته می شود و به شما این امکان را میدهد که طراحی های مختلفی برای خود داشته باشید.

انواع درب لیزری ( برش لیزری و آهنی )

البته انواع درب لیزری ( برش لیزری و آهنی ) یکی نیست و شما میتوانید انواع مختلفی از آن ها را مشاهده کنید که در واقع برای ویلاها مورد استفاده قرار می گیرند. باید بدانید که انواع مختلف درب لیزری ( برش لیزری و آهنی ) ویژگی های متفاوتی دارند و همین هم باعث می شود که استفاده از آن ها در مناطق مختلف متفاوت باشد.

 

درب طرح چوب ( آهنی ) زیبایی ساختمان شما را دو چندان می کند

 

درب طرح چوب ( آهنی ) اولین عنصر دکوراتیوی است که ببینده به ان می نگرد. در واقع وجود درب طرح چوب ( آهنی ) شیک و مدرن سبب می شود تا ارزش و نمای خانه شما نیز بیش از پیش زیبا تر جلوه کرده و باارزش تر شود. در صورتی که در کوچه قدم بزنید و نگاهی به درب طرح چوب ( آهنی ) ساختمان ها بیاندازید متوجه می شوید که وجود درب طرح چوب ( آهنی ) خاص و زیبا چقدر روی دید شما و نمای خانه موثر است.

با وجود درب طرح چوب ( آهنی ) خاص و مدرن می توانید خانه خود را به یک نماد در کوچه تبدیل کنید. درب طرح چوب ( آهنی ) در طرح ها و مدل های مختلفی موجود است که شما می توانید هر یک از طرح های زیبا و خاصی را که دوست دارید برای خود داشته باشید برای این امر کافیست تصویر درب طرح چوب ( آهنی ) مورد نظر را به کارشناسان فروش ما در حفاظ سازه بفرستید. کارشناسان ما نه تنها از نقطه نظر زیبایی بلکه نکات امنیتی را نیز برای درب طرح چوب ( آهنی ) خانه شما در نظر می گیرند تا خرید شما خریدی هوشمندانه باشد.

درب طرح چوب ( آهنی ) خانه در طرح های فرفورژه یا درب طرح چوب ( آهنی ) طرح چوب و همچنین درب طرح چوب ( آهنی ) برش لیزری یا درب طرح چوب ( آهنی ) و درب پارکینگ مدرن و کلاسیک و همچنین درب طرح چوب ( آهنی ) جنوبی یا شمالی و یا درب طرح چوب ( آهنی ) ویلایی یا خانه باغ و تک لنگه و یا درب طرح چوب ( آهنی ) دولنگه یا سه لنگه و... تقسیم می شود.

برای مشاوره با کارشناسان فرفورژه آنلاین تماس باشید

 

منبع : خبرگزاری ایسنا